luni, 16 aprilie 2012

de ce Cheia?

Poate din nostalgie,poate din oportunism,poate din alergie.In mod clar nu stiu!
Nu sunt nostalgic dupa Ceausescu dar cert sunt nostalgic dupa ironia fina a romanului de atunci,dupa Brifcor si pateul cald cu branza , consum Napolact,Murfatlar,Rom si respect Farmecul si Gerovitalul.
Sunt oportunist,da!La cota de notorietate de peste 50% in randul  celor peste 30 ani cum sa nu mi-o doresc?
Am alergie la carnea cu 40% carne,la sapunul cu 27% sapun,la laptele cu 8% lapte,la vinul care contine si vin si poate sunt nostalgic dupa carnea de porc de acasa,dupa sapunul bunicii,dupa laptele de la matusa dupa vinul de la Unchiul de la Valea Calugareasca.
Cheia e  nostalgia dupa hazul romanului la adresa  fatadelor false ce-l inconjoara.
Si daca ,"Ce si-ar fi dorit Femeia daca nu sapunul Cheia?" e reala ,Oare Cheia e Femeia?

sâmbătă, 14 aprilie 2012

In sfarsit,Cheia!!!!

Stimati concetateni,
In urma prelungitelor solicitari ale oamenilor muncii de la orase si sate,intreprinderea noastra va anunta solemn ca incepind cu 1 Mai Ziua internationala a muncii ,relanseaza productia celebrului sapun Cheia.
In urma interventiei noastre la mama celui ce detine marca Cheia,avem acceptul scris al acestuia de a utiliza celebra marca de productie romaneasca.
Atenti la imensa responsabilitate trasata de clasa muncitoare ne angajam solemn sa producem cele mai calitative sapunuri Cheia existente vreodata,sa respectam planul de productie trasat ,sa respectam pretul impus de organul de stat existent la data de 21.12.1989,sa sprijinim sectorul de cercetare-inovare sa dezvolte noua marca de productie si cu alte produse necesare clasei muncitoare si sa contribuim la micsorarea necesarului de produse de import pentru o economie suplimentara de valuta atat de necesara dezvoltarii societatii noastre actuale.